Satunnainen kuva

30v. juhlakonsertti

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:376737 kpl

Myytävänä

CD Rantasalmi - Rivage détroit (ilm. 22.11.2014)

hinta 10 euroa + postikulut
tilaukset: pkoskikallio(at)gmail.com tai 050-5557672

Myynnissä myös Rantasalmen kirjastossa, K-kaupassa ja Mantan puodissa.

Musiikki- ja teatterisali Tornado

Musiikki- ja teatterisali Tornado on Rantasalmen Puhallinorkesteriyhdistyksen omistama ja rakennettu talkootyönä entiseen teollisuushalliin. Sali on remontoitu v. 2012 Leader-rahoituksen myötävaikutuksella talkoovoimin. Näyttämöllä on musta puulattia ja tanssipeilit löytyvät näyttämön sivulta. Salin varusteluun kuuluu myös runsas lyömäsoittimisto, bändisoittimia sekä akustinen piano.

Salissa on 195-paikkainen nouseva katsomo. Lisäksi käytössä on tarvittaessa 2 invapaikkaa ja konserteissa 50 lisäpaikkaa näyttämön sivulla. Salin konserteissa ja teatteriesityksissä käy maksuvälineenä käteinen ja Smartum-setelit. Voimme kirjoittaa myös pankkisiirtoja asiakkaille.

Koska Nuorisoteatteri tekee musikaaleja, on äänentoistotekniikkaan kiinnitetty erityistä huomiota. Valo- ja äänitekniikka ovat ammattiteatteritasoa.

Käytössä on 25 langatonta headset-mikrofonia sekä kaksi langatonta kapulamikrofonia AKG D5. Tasaisen kuuluvuuden takaavat saliin sijoitetut 4 kpl Yamaha DXR 10 kokoäänialuekaiuttimet ja 2kpl DXS 15 subwooferit.

Päämikseri on Soundcraftin Performer 3, jossa 64 kanavaa.
Näistä 32 kanavaa pöydässä ja toiset 32 lavarasiassa.
Lavamiksaus hoidetaan samasta pöydästä kuudella eri monitorointilinjalla.

Valaistusjärjestelmässä yhteensä 54-kanavaa, joita ohjataan PC-käyttöisellä Daslight-ohjelmalla. Järjestelmään voi liittää myös muita DMX-valaisimia.


Tornadon varaukset:

Petteri Koskikallio, puh. 050-5557672, pkoskikallio(at)gmail.com

Tornado-sali on remontoitu v. 2012. Mukana remontissa:

lippu_ja_tunnuslausepieni.jpg